Доставка безкоштовна на замовлення від 600 грн і оплатою через LIQPAY 

СТІВ ДЖОБС ТА ЙОГО УЛЮБЛЕНІ СНІКЕРИ

Тільки один раз за все життя Стів Джобс вийшов на сцену в Nike Moire’s. Весь інший час він був вірний New Balance, як Хатіко Хідесабуро Уено.
Це не просто балачки, це історія неймовірного кохання Стіва Джобса та New Balance. За 100 з гаком років свого існування бренд New Balance не тільки не втратив позицій хедлайнера на ринку, а й, здається, стає все популярнішим.

Узагалі ідея створити інноваційні кроси спала Вільяму Райлі, засновнику New Balance, коли він спостерігав за куркою. Ага, ми на повному серйозі. Райлі звернув увагу, як спритно курка балансує під час ходьби, і то від цікавості чи від нудьги тато новомодних снікерів вирішив розібратися, у чому секрет тієї елегантної курки. А таємниця ховається в будові лапки, що дає курці три точки опори. На основі цих досліджень був створений спеціальний супінатор, що дає змогу п’ятці ноги спиратися одночасно на три точки та балансувати не гірше, ніж ґьорлз ін да клаб на височенних підборах.
Агов, ви там ще не заснули від цих флешбеків у допотопну еру кросів? Час повернутися до нашого головного снікерхеда.
Усім відомий стиль Джобса склався в середині 80-х. Кожен елемент одягу був ретельно продуманий, хоча багатьом збоку здавалося зовсім інакше. Протягом майже 20 років Стів був вірний своїй уніформі, як він сам її називав. Само собою, точно таку уніформу хотіли носити відчайдушні фанати засновника Apple, але це вдавалося геть не всім.
Моделей кросів New Balance у Стіва було всього-на-всього чотири: New Balance 990, 991, 992, 993. Він міняв їх так само швидко, як ви поспішаєте придбати нову модель айфона. Снікери потрібні були Джобсу для повсякденного носіння, а не для новомодних луків. Крім того, винахідник любив багато гуляти й розмірковувати, а колодка New Balance ідеально підходила для його стопи та генерації приголомшливих ідей.
Кожна нова модель New Balance ставала ще інноваційнішою, ніж попередня, а такі деталі Стів Джобс ніяк не міг проґавити й не зацінити. Ось, наприклад, 992-га модель була на рівній підошві. А у 993-ій уже був доданий профільний елемент із графітового матеріалу для максимальної стійкості стопи. Тому кожна нова пара New Balance доповнювала комфортний світ Стіва Джобса й робила його трошки щасливішим.
Незважаючи на постійні покращення в модельному ряді New Balance, у Джобса були лише одні улюбленці — 990-ті. Стів був готовий носити їх зранку до вечора, взимку та влітку, вдома та на урочистих івентах. Однак настав момент, коли виробництво тих самих улюблених снікерів було призупинено, і повністю порожнечу в серці справжнього снікерхеда не змогла заповнити жодна нова модель New Balance.
Але потім сталося те, про що Джобс навіть не міг мріяти у своїх безхмарних снах. 2012-го New Balance нарешті відновила продаж 990-х — першого і єдиного кохання Стіва. Їхні стосунки тривали більше ніж 10 років.

За останні 40 років найлегендарнішими серед снікерів New Balance, як не дивно, стали 991, які були в продажу цілих шість років. Жодна модель New Balance не протрималася на ринку так довго. Для нас це було досить неочікувано, якщо враховувати кількість послідовників Стіва Джобса, котрі маніакально хотіли бути схожими на нього та ящиками скупляли ті самі 990-ті. Пройшовши через вогонь і воду, New Balance вже давно перестали бути взуттям тільки для занять спортом і перейшли до розряду fashion items. Мільйони людей по всьому світу вибирають їх для повсякденного носіння. І ви теж їх обираєте, ми точно знаємо. А серед шанувальників бренду є такі відчайдушні фанати, як наприклад: Хайді Клум, Ріанна і Кіра Найтлі і ще декілька мільйонів снікерхедів.