Доставка безкоштовна на замовлення від 600 грн і оплатою через LIQPAY 

11 ПАР ВЗУТТЯ, ЯКІ НІКОЛИ НЕ ВИЙДУТЬ З МОДИ

Якими б не були ваші смаки у плані взуття, є моделі, непідвладні часу і завжди on top.

1. Chuck Taylors

chuck taylors

Чому вони поза часом: уже ніхто не пам’ятає часів, коли люди не носили чак-тейлори. Вони не коштують, як крило літака, і пасують абсолютно до усього. Хто їх носить: Кірстен Стюарт, весь час, навіть на червоній доріжці. Також: пріснопам’ятний Курт Кобейн, Ріана, Зак Ефрон, Лана дель Рей і решта світу.

2. Vans

vans

Чому вони поза часом: з’явилися як взуття для скейтбордистів, а стали взуттям для всіх. Вони причаровують вже бозна яке покоління простотою силуету і колорвеями на будь-який смак. Також привабливі тим, що не знищать усі ваші заощадження. Хто їх носить: Фарелл, Ріта Ора, Кріс Браун, Ґвен Стефані.

3. Reebok Freestyle

reebok freestyle

Чому вони поза часом: вони були хай-топами ще до того, як люди взагалі зацінили хай-топи. Олдскульні, стильні і наче відносять назад у 90-ті. А ця липучка… Що тут ще скажеш? Хто їх носить: Роксі Діаз, Анжела Саймонз, Ванесса Хадженс.

4. Nike Blazer
Nike-Blazernike blazer

Чому вони поза часом: одні з небагатьох баскетбольних кросів, які перебралися у моду практично одразу після своєї появи. Немає значення, граєте ви у баскетбол чи ні, ви усе одно любите їх. Хто їх носить: Ріана, Гевін Росдейл, ЛеБрон Джеймс.

5. New Balance 410 Retro Classic

new balance 410

Чому вони поза часом: без сумнівів, це найстильовіші New Balance з існуючих. Всі інші просто не дотягують. Ця модель стала класикою мало не одразу після презентації і навряд чи колись припинить нею бути. Хто їх носить: Бен Аффлек, Гайді Клум, Дензел Вашінґтон.

6. Timberland

timberland

Чому вони поза часом: Мабуть, єдині шузи, що з часів створення практично не змінили силует і не додали 100500 різних кольорів у колекцію. Справжній символ стабільності у світі взуття. Бежеві надійні черевики, що добре пасують хоч до пуховика, хоч до гавайської сорочки, хоч до сукні в дрібну квіточку. Хто їх носить: Хлоуї Кардаш’ян, Ембер Роуз, Джей Зі, Каньє Уест.

7. Adidas Superstar

adidas superstar

Чому вони поза часом: про них є пісня. Серйозно, яким ще шузам присвятили пісню? (це «My Adidas» від Run DMC, єслі шо) Хто їх носить: Джей Зі, Вілл Сміт, Расел Саймонз, та й весь клан Саймонзів, якщо подумати.

8. Dr. Martens

dr martens

Чому вони поза часом: тому що неможливо не виглядати круто, коли на тобі «мартінси». Подивіться хоча б на Майлі Сайрус у «Wrecking Ball». На ній же практично нічого, крім «мартінсів» і кулі, а круто ж. У цього бренду щороку виходить так багато нових моделей/кольорів/дизайнів, що можна навіть не заморочуватися на купівлю взуття у когось іншого. Хто їх носить: Майлі Сайрус, Лорде, Джесіка Альба, ви у свої підліткові роки або просто зараз.

9. Puma Suede

puma suede

Чому вони поза часом: чудова альтернатива полотняним снікерам, якщо вам хочеться взутися у тенісні шузи, але щоб сприймалося трохи дорожче. Тенісні туфлі із замші – куди вже елітніше. Хто їх носить: Ештон Кетчер, Джек Блек, Кріс Браун.

10. Nike Air Max

nike air max

Чому вони поза часом: можливо, єдині «бігові шузи», у яких виглядаєш класно, навіть не бігаючи. Хто їх носить: Джош Хатчерсон, Джессі Джі, Орландо Блум.

11. Retro Jordans

retro jordans

Чому вони поза часом: вони точно завжди будуть фаворитами. Вони ретро, вони стиль, а те, що їх важко знайти, дозволити собі, купити і не постраждати у процесі, робить їх ще ціннішими. Хто їх носить: Кара Делевінь, Кім Кардаш’ян, Бейонсе.

З ким із знаменитостей ви поділяєте смаки на класику?