Доставка безкоштовна на замовлення від 600 грн і оплатою через LIQPAY 

4 ПОРАДИ ХАРДКОРНОМУ СНІКЕРХЕДУ ЩОДО ПЕРШОГО ПОБАЧЕННЯ

Снікерхеди дивні, не будемо приховувати. Особливо в очах інших людей. Колекціонувати кросівки, ще й, можливо, не свого розміру? Відстежувати всі нові релізи й бігти до точки продажу з маніакальною рішучістю супершпигуна-сталкера? Витрачати більшу частину свого річного прибутку на пари, яких колись торкнувся хтось відомий? ВТФ
Але що поробиш, такі вже вони, ці снікерхеди, і, як й іншим людям, їм хочеться спілкування та любові. Як отримати це й не відлякнути потенційного партнера вже після першого побачення?

Перший дейт трохи нагадує співбесіду. Хочеться продемонструвати все своє найкраще, аби як приз отримати стосунки або просто добре провести час увечері. І — упс!— під «найкращим» мається на увазі зовсім не ваша найкрутіша пара кросів. Водночас перше побачення з непідготованою людиною може бути доволі травматичним досвідом. Спробуймо уникнути цього.

1. Які кроси взути?

Чомусь деякі снікерхеди вважають, що їхні найкращі кроси якимось магічним чином розкажуть їхньому візаві про те, які вони чудові люди. На жаль, це так не працює. Зацікавити можна лише собою, а потім вже буде «о, а в тебе ще й кроси такі круті!»
Для першого побачення оберіть щось просте зі своєї колекції і постарайтеся не говорити про шузи. Ще одна причина, чому не варто взувати свій найцінніший трофей: рано чи пізно вам захочеться розповісти, звідки ця пара у вас і чому вона така класна. Не варто. Відкладіть це хоча б до другого побачення.

2. Про що розмовляти?

Важко повірити, але існує безліч тем для цікавої розмови, і жодна з них не буде стосуватися останнього релізу Air Force 1.
Використайте всю свою винахідливість (як у випадку, коли ви дізнаєтеся в конкурента-колекціонера, де і який буде наступний дроп), щоб дізнатися, що подобається людині навпроти вас. Вона любить собак чи котів? Обожнює подорожувати? Надає перевагу піці чи бургерам? Читає паперові книги або ж слухає аудіо? Таким чином вибудується непогана і весела бесіда. І навіть якщо ця людина зробить комплімент тому, що у вас на ногах, подякуйте й продовжте говорити про щось інше.
Вашому співрозмовнику точно не хочеться знати про триденний кемп у черзі під магазином, щоб придбати цю пару, чи про те, як ви місяць харчувалися локшиною швидкого приготування, щоб зекономити грошенят для неї. Але якщо із цими шузами пов’язана справді цікава історія — жгітє, це може спрацювати.

3. Що робити, якщо все склалося?

Ви сподобалися, і їдете разом до вас додому. По-перше, вітаємо. Вас прийняли за нормальну людину. По-друге, не панікуйте. Ми знаємо, що снікерхеди мають дивні звички, які продовжують життя їхнім кросам. Наприклад, знімати кроси, коли ведуть машину, аби не пошкодити підошву. Розуміємо, але благаємо: не робіть цього хоча б зараз. Один раз ні на що не вплине. Ну гаразд, якщо так страшно, то робіть це тихенько та непомітно. Якщо ви звикли перед сном проводити Ритуал Омивання і Очищення Снікерів в Ім’я Бога Снікерів, сьогодні від нього теж варто утриматись. Бог снікерів зрозуміє —гарантуємо. А от людина, яка з вами прийшла, — не факт…

4. Що робити далі?

Навіть якщо десь по сусідству одразу три дропи й чотири рідкісні релізи, можливо, і не варто вибігати з хати о п’ятій ранку, щоб скрізь устигнути. Гаразд, якщо це так важливо, заздалегідь домовтеся з другом, який зможе для вас купити, що там потрібно. Але спершу нехай все ж цікава вам людина побуде важливішою за кроси.

І загальний такий підсумок: аби не шокувати непідготованого співрозмовника своїм захопленням, підготуйте його. Ми не кажемо «не будь собою», ми кажемо «зменш оберти на початку». Не треба вивалювати з перших хвилин зустрічі все, що зараз відбувається у світі снікерів, колаборацій, релізів тощо. Майте терпіння. Усе поступово. У вас ще буде час поспілкуватися на цю тему, а може, вам вдасться заразити вашу пасію інтересом до кросів. Зрештою, нам усім хочеться бути з тими, хто прийме нас такими, як ми є. А також знайти когось, хто дивиться на нас так, як ми — на свої снікери.