• Home
  • Блог
  • Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

 


Уважно прочитайте нашу Політику. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, припиніть використання сайту.

1. Введення

Справжня Політика конфіденційності (далі - «Політика») разом з Умовами використання становлять повною юридичною угодою (далі - «Угода») між Реборн (далі - «REBORN», «Компанія» або «ми») і вами як користувачем (далі - «ви», «Користувач»). Угода застосовується до нашого сайту (далі - «сайт»), розташованого за адресою https://rbrn.com.ua.

2. Які види інформації ми збираємо?

 

  • Технічна информація та файли cookie-”.

 

 

Технічна інформація. Технічна інформація, яку ми збираємо включає в себе: IP адреса, MAC адреса, дані геолокації, дані про тип і версії браузера, інформація про пристрій з якого відбувається взаємодія з сайтом.

Файли «cookie-» і подібні до них технології. Ми використовуємо файли «cookie-» з метою аналітики. Ви можете відключити файли «cookie-» в налаштуваннях вашого браузера в будь-який час. Детальна інформація про те, як ми використовуємо файли «cookie-», приведена у відповідному розділі цієї Політики конфіденційності.

 

  • Інформація, яку Ви надаєте

 

Контактна інформація. Ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами і обробити ваш запит. Такі дані включають: ім'я, номер телефону


Інформація для доставки. У разі якщо ви побажаєте оформити поштову доставку товару, ми попросимо вас вказати адресу на який буде здійснена доставка.

Існують три категорії інформації, що збирається:
— Автоматично зібрана інформація.
— Інформація, яку Ви надаєте.
— Інформація з третіх джерел. 

 

  • Інформація з третіх джерел


У разі якщо ви вирішите увійти в особистий кабінет, використовуючи свій аккаунт Facebook, ми отримаємо інформацію яка публічно доступна в вашому профілі Facebook. Така інформація включає: ім'я, прізвище та інша публічно доступна інформація. Ми отримуємо таку інформацію відповідно до Політики Конфіденційності Facebook, тому ми рекомендуємо ознайомиться з нею перед тим, як здійснювати вхід на сайт.

 

 

  1. Як ми використовуємо зібрану інформацію?

Використання інформації, яку ми збираємо, можна розділити на наступні категорії:
— підготовка, поліпшення і розвиток нашого сайту;
— задоволення ваших індивідуальних запитів;
— створення безпечного середовища.

3.1. Підготовка, поліпшення і розвиток нашого сайту
Ми використовуємо вашу інформацію для:
— надання послуг;
— проведення досліджень з метою поліпшення наших послуг;
— надання вам технічної підтримки;
— зв'язку з вами з метою надання певних послуг або запитуваної вами інформації;
— поліпшення змісту і загального адміністрування нашого сайту.


Правова підстава для використання інформації: виконання контракту; законне право. 

3.2. Задоволення ваших індивідуальних запитів

Ми використовуємо вашу інформацію для:
Ми використовуємо надану вами інформацію, щоб краще зрозуміти ваші уподобання, щоб ми могли підлаштуватися виключно під ваші вимоги.
Відправляти вам маркетингові матеріали та інші інформаційні повідомлення. Але тільки в разі якщо ви надали свою згоду на отримання таких листів.
Зверніть увагу, що якщо ви виберете не отримувати від нас маркетингові матеріали, ми можемо відправляти вам важливі адміністративні повідомлення,які не мають відношення до маркетингової інформації.

Правова підстава для використання інформації: виконання контракту; законне право.

3.3. Створення безпечного середовища

Ми використовуємо вашу інформацію для:
- виконання своїх юридичних зобов'язань;
- виявлення і запобігання шахрайських дій.


Правова підстава для використання цих даних: виконання юридичних зобов'язань; законне право.

 

  1. Передаємо ми кому-небудь вашу інформацію?


Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин:
- за вашою згодою;
- забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання закону;
- передача контролю над підприємством;
- отримання зведених даних;
- постачальникам послуг. 

4.1. З вашої згоди
У випадках надання вами своєї згоди ми можемо передавати вашу особисту інформацію відповідно до погоджених умов.

4.2. Забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання закону
Ми розкриємо вашу особисту інформацію, (а) якщо ми будемо зобов'язані зробити це за законом або відповідно до розпорядження органу державної влади або в зв'язку з венням розслідуванням органу державної влади, (б) для забезпечення дотримання Умов використання сайту REBORN або призначених для користувача угод або для захисту наших прав.

4.3. Передача контролю над підприємством
Ми зобов'язуємося не продавати ваші персональні дані, що дозволяють встановити особу, будь-якій компанії або організації, проте ми можемо передати ваші персональні дані наступнику при злитті, приєднанні або іншій формі реорганізації підприємства, в якій бере участь REBORN, або покупцеві або набувача всіх або значної частини активів REBORN, до яких відноситься даний сайт. В такому випадку ми зобов'язуємося повідомити вас перед передачею ваших персональних даних і зміною умов політики конфіденційності. 

4.4. Отримання звідних даних 
Через сторонні аналітичні компанії і безпосередньо через наш сайт ми можемо збирати інформацію, яка зберігатиметься, використовуватиметься і передаватиметься тільки у формі зведених даних і не міститиме ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу. Наприклад, серед іншого, це можуть бути дані про загальну кількість відвідувачів нашого сайту, тип браузеру. Ми можемо аналізувати ці дані для визначення динаміки і загальної статистики, а також використати цю узагальнену інформацію з метою адміністрування сайту і збору демографічних даних для використання у формі зведення. 

4.5. Постачальники послуг 
Ми можемо надавати ваші особисті дані і дані, отримані за допомогою файлів "сookie", а також узагальнену інформацію постачальникам товарів і послуг, яких ми можемо притягати для надання нам сприяння в наданні вам послуг, і вони можуть використати такі дані виключно з метою надання нам такого сприяння.

4.6. Соціальні мережі
Ми можемо використати обмежені дані про вас для того, щоб передати їх соціальній мережі (наприклад Facebook) для того, щоб згенерувати трафік на наш сайт, або щоб іншим чином просувати наші товари. 

Зверніть увагу, що у нас немає доступу до соціальних мереж тому у випадку якщо у вас є питання дотичного порядку обробки вашої інформації, вам слід задати їх безпосередньо адміністрації соціальних мереж. У випадку якщо ви хочете отримати доступ до управління своєї інформації, вам слід зайти в налаштування свого аккаунта або звернетеся до Facebook Help Center.

 

 

  1. Інша важлива інформація


В цьому розділі міститься інша важлива інформація, яку повинні знати наші користувачі. Ця інформація включає: 
- файли "сookie";
- сторонні веб-сайти;
- плагіни соціальних мереж на нашому Сайті. 


5.1. Файлами сookie 
Файл "сookie" є пакет даних, що зберігається на жорсткому диску користувача і містить інформацію про користувача. Як правило, файли "сookie" не дозволяють нам визначати вашу особу. Зазвичай ми використовуємо файли "сookie" сеансу, щоб зберігати відомості про ваші налаштування, і дія таких файлів припиняється при закритті браузеру. У більшості випадків це аналітичні або експлуатаційні файли "сookie".

Ці файли "сookie" збирають інформацію про те, як відвідувачі використовують веб-сайт, наприклад, які сторінки вони найчастіше відвідують і чи отримують вони повідомлення про помилки з веб-сторінок. Ці файли "сookie" не збирають інформацію, яка ідентифікує відвідувача. Уся інформація, що збирається цими файлами, є узагальненою і анонімною. Вона використовується тільки для поліпшення роботи веб-сайту. Уся ця інформація анонімізується. Детальну інформацію про те, як це захищає ваші дані, можна знайти тут. 

Ви можете відмовитися від використання файлів "сookie" на сторінці "Відмова від участі в Ініціативі по рекламі в мережі Інтернет" або використовуючи розширення блокування Google Analytics у браузері. 

5.2. Сторонні веб-сайти 
На сайті можуть міститися посилання на інші веб-сайти або ресурси, не контрольовані компанією REBORN("Зовнішні веб-сайти"). Такі посилання не є підтвердженням компанією REBORN надійності таких зовнішніх веб-сайтів. Ви визнаєте, що REBORN надає ці посилання тільки для вашої зручності, а також погоджуєтеся з тим, що REBORN не несе відповідальності за зміст таких зовнішніх веб-сайтів. Використання зовнішніх веб-сайтів регулюється умовами використання і політиками конфіденційності, вказаними на таких зовнішніх веб-сайтах.

5.3. Плагіни соціальних мереж на нашому Сайті 
На нашому Сайті можливе використання плагінів соціальних мереж. Такі плагіни включають значки, які дозволять вам взаємодіяти з соціальними мережами, такими як Facebook. Наприклад, ви можете увійти на сайт за допомогою Facebook, а також ви можете "ділитися" через Facebook. Плагін соціальної мережі може встановити cookie, коли ваш браузер створює з'єднання з серверами соціальних мереж. Також плагін може передавати ваші дані в соціальні мережі. Обробка даних переданих такими плагінами здійснюється відповідно до політики конфіденційності соціальної мережі, якій належить плагін. 

 

  1. Які у Вас права?


Згідно Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 року № 2297 - VI у Вас, є право: 

6.1. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані. 

6.2. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

6.3. На доступ до своїх персональних даних. 

6.4. Відкликати згоду на обробку персональних даних. 

6.5. Отримувати не пізніше чим тридцять календарних днів з дня вступу запиту (окрім випадків, передбачених законом) відповідь про те, обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних. 

6.6. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мети їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим їм особам (окрім випадків, встановлених законом). 

6.7. Пред'являти мотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних. 

6.8. Поводитися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду. 

6.9. Пред'являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними. 

6.10. Вносити обмовки про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди. 

6.11. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки і випадкової втрати, знищення, ушкодження у зв'язку з умисним прихованням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або що порочать честь, гідність і ділову репутацію фізичної особи. 

6.12. На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки. 

6.13. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних. 

 

  1. Як ми зберігаємо і захищаємо інформацію?



7.1. Зберігання інформації 

Як правило, ми зберігаємо вашу особисту інформацію впродовж терміну часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов'язань. Ми зобов'язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють визначити вашу особу, окрім тих випадків, коли ми згідно із законом можемо або зобов'язані зберігати певні персональні дані, включаючи наступні ситуації: 

У разі потреби зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов'язань і зобов'язань, пов'язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерський облік, ми зберігає необхідний персональний дані впродовж періоду, передбаченим застосовним законодавство; 
Для захисту наших законних ділових інтересів, таких як відвертання шахрайства чи забезпечення безпеки наших користувачів

7.2. Захист інформації 

Ми можемо приймати загальноприйняті в галузі процедурні і технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу, від втрати, несанкціонованого доступу, розголошування, зміни або знищення. Reborn може використати шифрування, протокол SSL і захист паролем для відвертання несанкціонованого доступу до вашої особистої інформації. 

Більше того, ми активно відстежуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема: 
- надання доступу до інформації тільки тим співробітникам, яким вона потрібна для надання послуг користувачеві; 
- підписання співробітниками угод про нерозголошування; 
- підписання партнерами і зовнішніми компаніями, притягненими для виконання певних функцій, угод про нерозголошування і угод про незастосування такої інформації в яких-небудь несанкціонованих цілях; 
- зберігання особистої інформації, отриманої від користувача, в зашифрованому виді, на серверах, захищених від несанкціонованого доступу; 
- хешування інформації. 
Безпека вашої інформації має для нас величезне значення. Проте, ми не можемо гарантувати її повний захист. Якщо у вас є підстави вважати, що обмін інформацією з нами більше не є безпечним, негайно повідомте нас у письмовій формі за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

  1. Як ми оновлюємо політику конфіденційності?



Компанії REBORN може періодично вимагатися оновлювати справжню Політику конфіденційності. У такому разі REBORN публікує оновлену Політику конфіденційності на своєму сайті разом з повідомленням про її зміну, щоб ви завжди були обізнані про те, яку особисту інформацію ми можемо збирати і як ми можемо її використати. REBORN рекомендує регулярно перевіряти справжню Політику конфіденційності на наявність яких-небудь змін. Подальше використання вами цього сайту і/або надання нам вашій особистій інформації регулюватиметься умовами Політики конфіденційності, що діє на даний момент.

 

  1. Зв'язок з нами 



Дякуємо за ознайомлення з нашою Політикою конфіденційності. Якщо у вас є які-небудь питання по цій Політиці, Ви можете зв'язатися з нами: Наша поштова адреса: Україна, Київ, вул. Велика Васільківська 30В.Наш електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.